Coloanele Destinului

2023, anul Iepurelui de Apă

Cine este favorizat, cine are provocări, ce industrii au succes și ce talisman are acest an, vei afla totul mai jos

Cu ajutorul previziunilor Marelui Maestru Raymond Lo, expert în previziuni bazate pe coloanele destinului, am pregătit pentru tine detalii interesante despre anul 2023

În linii mari, este un am mai blând decât 2022

Deși 2022 a avut tot elemente de Apă și Lemn, dar Apă Yang, tumultosă și Tigru de lemn, un razboinic înnăscut și stim bine ce ne-a adus exact chiar de la început, din luna Februarie.

Principala diferență între 2022 și 2023 este că, spre deosebire de Apa Yang care oceanul tumultos,  apa Yin este prin natură „roua dimineții”, iar Iepurele este o floare. Mai precis, o “Floare a iubirii”

Imagineză-ți o poză cu o picătura mică de apă care apare pe petala unei flori dimineața devreme, deci este mai moderată și mai liniștită. Nu înseamnă că conflictele și războiul vor dispărea total. Doar că lupta poate deveni subterană și secretă. Ca atare pot avea loc asasinate, lovituri de stat, proteste și activități teroriste. Cel mai faimos asasinat din istorie este uciderea președintelui John Kennedy, acum 60 de ani, în 1963, care este și anul Iepurelui de apă Yin.

Apa Yin este cea mai moderată și umilă din sistemul celor 5 elemente.

O persoană născută într-o zi de apă Yin pare adesea a fi politicoasă, răbdătoare, umilă și tolerantă, acomodativă, dar foarte inteligentă. Sunt moderati la exterior, dar persistenti si plini de vointa si putere in interior. Ei se comportă în mod normal prietenos și easy-going, cu toate acestea, apa este prin natură un element puternic și inteligent, așa că oamenii de Apă Yin sunt adesea posedă entuziasm puternic, devotament și voință și pot întreprinde acțiuni dedicate pentru a-și îndeplini obiectivele. De obicei, ei pot asculta și acceptă părerea altora, deoarece nu le place să se certe. Cu toate acestea, în loc de lupte deschise, ei preferă să-și urmărească agenda în secret. Prin urmare, oamenii din Apă Yin sunt adesea secretoși, dar vă vor surprinde cu realizări semnificative.

Simbolizează picătura umilă, moderată de apă. De asemenea, reprezintă inteligența, flexibilitatea și gândirea atentă. Celebrități ale Apei Yin sunt Prințul Charles, Stephen King, Johnny Depp

Un exemplu tipic de faimoasă persoană de apă yin este Prințul Charles. Imaginea lui se potrivește destul de bine cu calitatea apei yin de a fi politicos, umil și răbdător. Nu a făcut mult zgomot pe scena internațională, dar este inteligent și foarte activ în background

Așa cum anaizează Marele Maestru Raymond Lo, cu caracterul aparent moderat al apei yin, există mai puțin război și lupte deschise, cum s-a întâmplat în 2022, dar vor exista în continuare proteste și tensiune și vor exista asasinate, lovituri de stat și activități teroriste.

Desigur, cel mai semnificativ eveniment politic din 1963, anul anterior de iepure de apa, este asasinarea președintelui John F. Kenndey pe 22/11/1963 la Dallas, Texas.

Iepurele de lemn

Este un element pur din lemn de primăvară. Este descris ca o frunză sau o floare, deci nu este capabil să genereze mult foc ca lemnul tigrulu din 2022, ca atare, anul 2023 este apă pură și lemn și există absență totală a elementului de foc ca în anii precedenți 2020 și 2021.

Focul este simbolul fericirii și al energiei pozitive în sistemul chinezesc cu 5 elemente, elementul de foc este necesar pentru a stimula activitățile economice. Când focul este total absent, va exista mai puțină încredere și mai puțină motivație pentru activitățile de investiții. Acestea pot duce la pesimism în economie și retragere pe bursă. Redresarea economică pe care am experimentat-o în 2022 ar putea încetini. O astfel de absență a focului va continua și în 2024. Întrucât elementul de foc real nu se va întoarce înainte de anul 2025 al șarpelui, nu va fi surprinzător faptul că în sezonul de toamnă și iarnă din 2023 ar putea apărea un regres mai semnificativ pe bursă. Redresarea economică reală poate ajunge doar până în 2025, anul șarpelui de lemn.

Iepurele este un element de lemn și reprezintă „floare de piersic (peach blossom)” sau „floarea iubirii” care va stimula divertismentul, arta, frumusețea și alte afaceri romantice.

Iepurele este, de asemenea, „nobil” și “stea academică”. Aceasta înseamnă că toți bebelușii născuți în 2023 vor avea sprijinul unui nobil în pilonul anului și vor avea, de asemenea, calitate intelectuală și inovatoare.

Floarea iubirii va aduce sex și dragoste, în special pentru persoanele născute în anul Tigru, Cal, Câine sau născuți în ziua Tigrului, Calului, Câinelui.

Cu toate acestea, anul „Florii iubirii” este, de asemenea, cunoscut pentru a aduce scandaluri sexuale. În special celor născuți în an de Iepure și Sobolan – ambii sunt „Flori de romantism”, sunt în relație de penalizare, ceea ce înseamnă necazuri și scandaluri legate de dragoste.

Va stimula activități precum divertisment, film, muzică, artă, frumusețe.

Având în vedere că Iepurele este, de asemenea, o stea academică, va exista și o expansiune a dezvoltărilor culturale. În 1963, a fost anul în care cultura pop a început să înflorească odată cu Beatlemania. Primul lor album „Please Please Me” a fost lansat în Marea Britanie în martie 1963, cu marele hit „I want to hold your hand” lansat în SUA în decembrie.

În sistemul celor Patru Coloane ale Destinului, Iepurele este în ciocnire cu Cocoșul și în relație de penalizare cu Sobolanul.

Ciocnirea este un conflict între elemente și poate aduce dizarmonie dar, totodată favorizează schimbarea. De aceea, în anii cu astfel de cicniri poate părea ca lucrurile nu merg bine sau ce mergea nu mai merge pentru că se cere o schimbare. Iar, dacă ne opunem acesteia, atunci pare că este o problem. Dacă, însă, îmbrățișezi sau, și mai bine, inițiezi schimbarea lucrurilor care nu merg, vei fi favorizată.

Penalizarea este o relație și mai dificilă. Acesta vine ca o pedeapsă și adesea afectează sănătatea sai aduce scandaluri sau boli sexuale

Oamenii născuți în anul Iepurelui jignesc anul (Marele Duce), cei născuți în anul Cocoșului se confruntă cu anul. De obicei, au mai multe mișcări și călătoresc în 2023, este bine să profitați de o astfel de șansă pentru a face schimbările necesare, cum ar fi mutarea de casă, mutarea biroului, schimbarea locului de muncă sau excursii. Cu toate acestea, ar trebui să aibă o grijă deosebită și să se abțină de la sporturi riscante, cum ar fi conducerea mașinilor rapide, conducerea unui avion, scufundări cu pielea, parașuta etc.

Pentru persoanele născute în anul Cocoșului, este bine să minimizeze călătoria directă spre est, deoarece este direcția Marelui Duce în 2023. Deasemenea, să nu stea cu fața către Est și să nu dormă cu capul către această direcție

Cei născuți în an de Cocoș, Iepure  sau Sobolan au nevoie în 2023 de talisman Câine. Deoarece câinele este un bun prieten cu Iepure (formează o relație de combinare) și purtarea câinelui va atrage departe aspectul de ciocnire, de confruntare cu Marele Duce al anului sau cu Penalizarea

Apa Yin a anului 2023 se ciocnește cu focul Yin. Dacă în coloanele destinului ești foc Yin în coloanal zilei (elemental simelui) atunci ai grijă la acțiunile focului: inimă, sânge, circulație sanguină, ochi

Anul Iepurelui este anul Nobil pentru persoanele născute în anul apei sau ziua apei. Sunt ani care se termină cu 2 și 3. Cum ar fi 1952, 1962, 1972, 1982, 1992 și 1953, 1963, 1973, 1983, 1993… etc. Nobil înseamnă Dar Divin ce te va proteja și pentru a oferi salvare și sprijin. Un astfel de Nobil aduce adesea soluții la necazuri și fac anul mai confortabil și mai lin. Oamenii care îl au Nobil în 2023 pot profita de șansa de a progresa și de a dezvolta noi proiecte și de a face prieteni și parteneriate buni.

Semnul animalului care este cel mai afectat este Cocoșul care se află în ciocnire directă cu Iepure. Astfel de ciocniri vor aduce de obicei turbulențe, mișcări, accidente sau schimbări. Persoanele născute în anul Cocoșului vor anticipa mai multe călătorii, sau mișcare ca schimbarea locului de muncă sau mutarea casei. Este necesar să purtați pandantivul unui Câine ca protecție pentru a atrage Iepurele departe. Pentru persoanele care se confruntă cu anul, este bine să călătorească mai mult, să facă schimbări precum mutarea de casă sau schimbarea locului de muncă.

Depinde foarte mult de cum te poziționezi într-un astfel de context: dacp te opui schimbprii și consideri să schimbarea este ceva negative, atunci vei fi afectată dar, dacă o îmbrățișezi, vei vedea că este o mare oportunitate chiar de a trece la alt nivel

Cu toate acestea, pentru persoanele născute în anul Cocoșului, este recomandat să nu se deplaseze direct în direcția Marelui Duce, care este direcția Est. .

Celalalt animal care se confruntă cu poziții nefavorabile este Iepurele care îl jignește pe Marele Duce. De asemenea, este bine să purtați pandantiv de câine pentru a reduce orice influență negativă.

Un alt aspect negativ este Penalizarea dintre Iepure și Sobolan, pentru cei ce cu Șobolanul în coloanele destinului.  Sancțiunile vor aduce de obicei dizarmonie, iritații, îngrijorări și frustrări, precum și boli legate de apă și elementul lemnos, care pot fi rinichi, diabet, probleme ale organelor urinare, organelor sexuale, oase mici, degete de la mâini și de la picioare etc. Rabbit are Peach Blossom pedeapsa poate aduce, de asemenea, scandal sexual. De asemenea, este bine să purtați pandantiv de câine ca protecție pentru a minimiza efectul negativ.

Pandantivul anului este Câinele pentru toți cei menționați mai sus

Cei avantajați sunt cei născuți în ani de Câine și cei care ai în coloanele destinului Porc și Capră, împreună

Dar, fiecare dintre noi suntem atât de diferiți iar combinația de elemente și animanle din coloanele destinului și ale norocului  sunt unice, astfel încât pentru o predicție seriasă si reală a anului 2023 ai nevoie de o analiză completă a coloanelor destinului.

Domeniile de business ce vor avea succes în 2023: beauty, diete, îngrijirea corpului, feminitatea și masculinitatea, sexualitate, sport, cultură, artă și știintă, entertainment și restaurante

Elementul lemn din 2023 este de așteptat să aducă prosperitate industriilor metalurgice și industriilor pământului; acest lucru se datorează faptului că metalul cucerește lemnul, astfel încât elementul lemn este un simbol al banilor pentru industria metalurgică, care include sectorul bancar, high tech, mașini, mașini, inginerie, frumusețe și îngrijire a pielii.

A doua cea mai bună industrie ar putea fi pământul, deoarece pământul cucerește apa, așa că apa înseamnă bani pentru industria pământului. Industriile pământului sunt proprietăți, minerit, asigurări, software de calculator…

În medicina tradițională chineză

Elementul lemn reprezintă ficatul. De asemenea, este responsabil pentru creșterea și activitățile și mișcarea membrelor noastre. Deci există tendința ca oamenii să fie mai dornici să se miște și să facă exerciții și sport. Elementul de apă de deasupra este legat de rinichi, sistemul urinar și organele sexuale. Cu toate acestea, o astfel de apă așezată pe lemn este slabă, așa că este încă necesar să luați suplimente precum uleiul Omega 3 pentru a susține aspectele legate de apă. Atât apa, cât și lemnul sunt împotriva pământului, care este stomacul și sistemul nostru de digestive. Prin urmare, este bine să luați suplimente de foc precum COQ10 pentru a susține pământul, focul pentru a îmbunătăți circulația sângelui și energia corpului și să luați mai mulți antioxidanți pentru a regla elementul nostru pământ, care se referă și la celulele noastre.

Deoarece elementul foc, care reprezintă circulația sângelui și energia este adesea asociat cu creșterea în greutate, absența elementului foc în 2023 oferă, de asemenea, o șansă bună de a pierde în greutate și va exista mai multă popularitate în dieta sănătoasă

Sudiul coloanelor destinului este o artă de cunoaștere a sinelui veche de peste 6,000 de ani

Se spune ca destinul este “mașina” sau “zestrea” cu care venim pe lume iar norocul este “drumul” pe care îl avem în față iar datoria noastră este ca “masina” să țină mereu cont de “drum”, altfel iși rupe roțile:)

Coloanele destinului stau la baza multor analize și generează concluzii în diverse direcții printre care:

– Sănătate și spiritualitate

– Viața personală și relațiile cu cei din jur (dragoste, căsătorie, familie, colegi, prieteni etc)

– Cariera, ascensiune profesională, statut social

– Prosperitate, bogăție

– Talente, înclinații, capacitatea de exprimare a sinelui

Putem afla cu destulă exactitate detalii nu doar la nivel general ci acționabile, cum ar fi:

– predispoziții la probleme de sănătate cât și perioadele în care acestea pot sa se manifeste

– perioadele favorabile de a câștiga bani sau dimpotrivă, riscul de a pierde bani

– dacă sunt benefice asocierile și când

– dacă poți fi un angajat apreciat la orice nivel sau dacă ai șanse sa fii un antreprenor de succes

– meseria potrivita cât și domeniul ideal de activitate dar și perioada din viață în care poate fi vârful de succes profesional

– perioadele cu șanse mari de a-ți găsi partenerul potrivit

– anii cei mai propice pentru a avea copii

– părinții pot afla în spre e domenii este de preferat sa-și îndrume copiii

– poți afla ce hobbyuri îți sunt benefice sau din care poți chiar prospera

– definesc culorile benefice și direcțiile cardinale ce aduc prosperitate (foarte important intr-un feng shui bun)

Coloanele destinului arata un potențial, inclină balanța într-o parte sau alta însă singurul lucru ce împlinește cu adevărat destinul este liberul arbitru, adică numai deciziile noastre la un moment dat vor da măsura evenimentelor din viața noastră.

Pentru calcul este necesară data completă a nașterii: ORĂ; ZI; LUNĂ; AN

Mai multe detalii AICI

Alge să faci o analiză personalizată a coloanelor destinului pentru a înțelege mai bine anul 2023 dar și drumul pe care îl ai în față dincolo de acesta

Un 2023 de vis să ai!

Ioana

You Might Also Like

Continuand navigarea pe acest site, esti de acord cu folosirea de cookies mai multe informatii

Setarile de cookies pe acest site sunt programate astfel incat sa permita colectarea acestora pentru ca tu sa ai o experienta de navigare cat mai placuta. Prin continuarea navigarii pe acest site, fara a schimba setarile de cookies sau daca dai click pe "Accept", atunci se intelege ca esti de acord cu setarile

Inchide

Comodo SSL