Coloanele Destinului

3 lucruri esențiale de știut pentru a-ți împlini destinul

Așa cum bine spune un proverb italian: “Cine vrea sa-i fie bine, să ia viața-așa cum vine”.

Pe cât de optimist pe atât de adevărat pot spune.

Toți am experimentat de-a lungul timpului “viața așa cum vine”. Puși în fața unor situații la are nu ne așteptam, cu cotituri în direcții deloc anticipate ne-am făcut planuri perfecte însă viața a avut alte planuri cu noi și ne-am trezit întrebându-ne cum de ni se întâmpla una sau alta? Tot la fel de adevărat ne spun unii: “s-a întâmplat pentru ca așa a fost să fie”

Departe de mine o atitudine fatalistă, destinul în final este exact așa cum îl facem noi și îl percepem ca bun sau rău

Exact aici se face diferența – din experiența cu oamenii cu care am intrat în contact și ale căror coloane le-am analizat s-a văzut atât de clar că direcția dată de destin o simțim, o știm dar nu întotdeauna o recunoaștem și o urmăm. Ne încăpățânăm să facem una sau alta, să devenim, să avem, să fim! Dar dacă am ști ce ne rezerva viitorul, ce avem sau nu șanse să facem, să fim? Ar fi cu siguranță mai ușor

Din coloanele destinului știm încotro să ne îndreptăm, ce șanse de prosperitate ne va aduce acest drum și când și cum să ne protejam sănătatea ca să ajungem unde ne-am propus.

Aceste detalii la putem afla din coloanele destinului. 3 lucruri esențiale sunt:

  1. Încotro mă îndrept? 

Voi aborda partea profesionala pentru ca ne acaparează mai toata viața, de la școală până la pensie cel puțin!

Încă din copilărie se văd semnalele talentelor și inclinațiilor fiecăruia. Cât de bine ar fi ca toți părinții să le vadă, să le recunoască și să le accepte pentru ca ele sunt adevăratele semne ale destinului. Copilul nu acționează rațional, nu diseca ce e bine și ce e rău în societatea ci doar se manifestă simplu și pur. De cate ori nu am văzut copii chinuiți cu matematica, cu licee teoretice de elită pentru că ele sunt considerate cele mai bune când de fapt lui ii plăcea sportul sau pictura. Cu siguranța copilul s-a manifestat însă “grija” părinteasca de a-i da tot ce e mai bun a înăbușit de multe ori aceste porniri.

Ar fi foarte important dacă părinții ar cunoaște din timp coloanele destinului pentru copii lor și poate le-ar fi mai ușor să accepte ca fiul lor nu va fi olimpic la matematica ci poate va fi pictor!

  1. Cum îmi folosesc șansele de a prospera? 

Coloanele destinului nu dau cantitatea bogăției, aceasta este foarte relativa și diferita ca percepție de la om la om. Indică însă șansele și mai ales perioadele când putem apăsa pe accelerație pentru a o obține. Atât cât ne permitem noi înșine să creștem și să acumulăm. Dacă nu sunt șanse mari este bine să ne bucuram de ce avem fără să cerem imposibilul de la noi și de la cei din jur. Așteptările prea mari pun în umbră fiecare rezultat obținut, care va părea mic și nesemnificativ. Pentru alții, dimpotrivă, este indicat să gândească în stil mare, să aibă așteptări cât mai mari și cu siguranță le vor atinge. Unii da, alții nu, fiecare după cum ii este dat:)

  1. Cum îmi va fi sănătatea?

Eee, aici este un subiect delicat. Dacă suntem sănătoși credem că suntem perfect îndreptățiți să credem ca așa va fi mereu. Ignoram multe semnale date de corpul nostru, nu suntem învățați să le citim și în plus trăim intr-o societate în care prevenția este o noțiune foarte greu acceptată. Ne expunem multor factori ce ne dăunează și nevăzând o consecința imediată considerăm că noua nu ni se poate întâmpla nimic. Ei bine, nu e chiar așa.

Mulți dintre cei cărora le-am interpretat coloanele destinului au fost surprinși să descopere și să înțeleagă semne date de corpul lor: digestie dificila, probleme articulare, dureri de cap, tendință de depresie etc, cărora nu le-au acordat nici o atenție pana nu s-au agravat. Toate acestea pot fi anticipate, se pot cunoaște slăbiciunile organismului și astfel preveni sau remedia din timp, de la primele semne. Afecțiuni ce pot deveni grave pot fi ținute sub control.

Un exemplu important este obezitatea. Trecem cu vederea câteva kilograme din copilărie crezând că vor dispărea, după care ajungem la maturitate cu un surplus greu de gestionat. Daca părintele știe din timp predispoziția copilului către obezitate (exces de Pământ) va putea crea un stil de viața care sa prevină problemele ulterioare. Medicina chineza este cea care explorează în detaliu toate aceste elemente, asta însă pe larg intr-un alt articol (Coloanele destinului și sănătatea)

Acestea pot fi teme de gândire serioase și numai bune de discutat

Cere AICI o analiza de Coloanele Destinului și vei afla mult mai multe detalii despre tine, destinul, viața și sănătatea ta

Cu drag,

Happily ever after

You Might Also Like

Comodo SSL