fbpx
Atelier Feng Shui

Ce ne aduce 2021, anul Boului de Metal?

Conform calendarul chinezec HSIA sau calendarul fermierilor, noul an începe pe 4 februarie

2021 este simbolizat de două caractere chinezești: Metal Yin și Bou.

 

Deși anul este numit Bou de metal (denumire ce cuprinde ambele elemente, metalul Yin si boul), Boul este un element de pământ.

În ciclul Cinci Elemente, Pământul naște Metal. Pământul susține metalul, putem spune că această combinație reprezintă o relație mai armonioasă decat cea din 2020. Prin urmare, ne putem aștepta ca anul 2021 să fie un an mai pașnic, insa nu foarte bun. Vom vedea in continuare de ce

 

În cele ce urmează, voi cita în acest articol predicțiile marelui maestru Raymond LO, traduse pe înțelesul vostru, pentru o mai bună descifrare a anului ce va urma


Calitățile  Metalului Yin

Așa cum menționează Raymon Lo, înainte de a ne arunca cu amănuntul în detaliile prognozei, haideți să explorăm natura celor doua elemente din acest an. Deși se întâlnesc într-o relație mai armonioasă, nu vă lăsați păcăliți, deoarece caracteristica Yin Metal este destul de dură.

 

Yin Metal este adesea comparat cu cel al unei bijuterii delicate, frumoase și grațioase. Cu toate acestea, natura opusă Metalului Yin este rece și brutală, asemănătoare cu un pumnal. Mai mult, semnul Boului este considerat „pământ de iarnă” fără căldură. Când adăugați aceste elemente reci, veți înțelege de ce perspectivele și sentimentul din 2021 vor părea destul de sumbre, înfricoșătoare și chiar periculoase.

 

Metalul Yin este întotdeauna asociat cu frumusețea, deoarece reprezintă o piele netedă, dinți, oase și o față în formă ovală. Prin urmare, o mulțime de femei frumoase din vremurile noastre s-au născut într-o Yin Metal Day. Sunt feminine, fermecătoare și foarte drăguțe. Iată câteva exemple remarcabile: Angelina Jolie, Marilyn Monroe, prințesa Grace Kelly, Ivanka Trump, Orianthi, Naomi Watts și Gwyneth Paltrow. Acest an le va pune in valoare

 

Metalul Yin este înșelător deoarece, deși poate părea blând, moderat, grațios și sofisticat la exterior ca un diamant. Feriți-vă de caracterul puternic din interior, ca un pumnal periculos și distructiv. Acesta este motivul pentru care oamenii Metal Yin pot prezenta comportamente dure și drastice cu tendința de a întreprinde acțiuni extreme pentru a-și atinge obiectivele.

In același fel, anul 2021 va influneța atmosfera generala


Calitățile Boului (element de Pământ)

 

În calendarul Hsia, Boul este al doilea dintre cele 12 animale zodiacale sau cerești. Boul este un element de pământ care aparține sezonului de iarnă. În interiorul sau, Boul conține trei Elemente ascunse: Pământ, Metal și Apă. Prin urmare, există o absență totală a Focului pentru a susține Pământul. Acesta este motivul pentru care, în BaZi, spunem că Boul este cel mai slab element al Pământului.

Acestă absență a folcului este cea care aduce cu sine teamă, frică si lipsa optimismuliu


Cele 4 coloane ale Destinului

Cine prosperă în 2021?

 

1. Marele Duce al anului se părotejază cu pandantiv de jad al Șobolanului și are direcția de nord – est

Se spune că persoanele născute în Anul boului (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009) „jignesc pe Marele Duce”.

Înseamnă că ofensezi energia anului.

De aceea, este recomandat să purtați un pandantiv de jad al Șobolanului pentru a reduce influența negativă. Printre persoanele celebre care jignesc Anul Oxului se numără Meryl Streep, Richard Gere, Lionel Richie, Barack Obama, Michael J. Fox și George Clooney.

Atenție, este greșit să porți animalul anului (Boul) tău într-un an cu animal similar, exact din motivul de mai sus. Subliniez acst fapt pentru ca mulți comercianți vând aceste amulete cu Bou in anul de Bou, ceea ce este complet greșit pentru cei născuți în ani de bou!

 

2.  Ciocnirile cu Boul necesita pandantivul șobolan pentru protecție

Semnul animal care este cel mai nefavorabil pentru Bou este Capra.
Dacă te-ai născut în Anul Caprei (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015), ești în conflict direct cu anul. Ciocnirile vor aduce turbulențe, mișcări, accidente sau mari schimbări.

Insă, în ce priveste schimbările, acestea pot fi benefice, mai ales dacă nu te împotrivești sau , mai mult, dacă ți le propui conștient

Poți anticipa mai multe oportunități de călătorie și este un an bun să schimbi locul de muncă sau să muți birouri sau case.

Trebuie să purtați pandantivul șobolan pentru protecție și să înțelegeți ca schimbările sunt benefice și să nu vă opuneți

Direcția Marelui Duce a anului este în nord-est în acest an

Deși călătoria este ideală pentru a satisface conflictul, nu este recomandat să călătoriți direct în direcția Marelui Duce,în nord-est în acest an.

Și trebuie să aveți grijă extremă și să vă abțineți de la participarea la sporturi riscante, cum ar fi conducerea de mașini rapide, pilotarea de avioane sau parașutism. Printre persoanele celebre născute în Anul Caprei se numără Bill Gates, Bruce Willis, Rowan Atkinson, Nicole Kidman, Julia Roberts și Jason Statham.

 

De asemenea, poți fi în ciocnire, chiar dacă nu te-ai născut în Anul Caprei. În special, dacă te-ai născut în Ziua Caprei.  Această ciocnire poate avea, de asemenea, un impact negativ asupra zonei de relație cu un soț sau cu sexul opus. Aveți grijă suplimentară.

Consultă un calculator al coloanelor destinului și vezi dacă ai Capra în coloana zilei.

 

3. Boul este nobil pentru cateva elemente importante, asa ca vor avea un an foarte bun

Un an foarte bun este pentru cei născuți în ziua sau anul de Lemn Yang, Pamant Yang sau Metal Yang sau dacă v-ați născut în anii care se încheie cu 4, 8 și 0, cum ar fi 1954, 1968 sau 1980.

Boul este un an nobil pentru acestia

Nobil înseamnă că îngerii vin din Rai pentru a oferi salvare și sprijin, așa cum spune maestrul Raymond Lo
Steaua Nobilului aduce adesea o soluție la obstacole și pericole; astfel, ajută la a face anul să se simtă mai confortabil și mai lin.
Dacă 2021 este anul tău Nobil, mergi mai departe și profită de șansa de a dezvolta noi proiecte.

 

4. Relații dizarmonioase ale Boului cu Câinele și Capra

Aceste 3 elemente, formează, de asemenea, parte dintr-o penalizare, o relație dizarmonilasă.
Atunci când Boul întâlnește atât semnele Câinelui, cât și Caprei în coloanele destinului personale, va crea o cantitate masivă de Element Pământesc nefavorabil.

Este important să îți cunoști elementele din coloanele destinului pentru a înțelege mai bine dacă în destinul tău se regăsește acestă combinație și cum te va afecta

Vezi detalii despre ce inseamnă coloanele destinului si cum poti accesa o astfel de analiză


Sănătate

În medicina tradițională chineză, elementul metalic reprezintă organele de respirație, inclusiv plămânul, nasul și pielea.
Deoarece Metalul are nevoie de Foc pentru a-l topi în instrumente utile, atunci când Elementul de Foc lipsește, Elementul Metal devine prea puternic, dezechilibrat și nesănătos.
În 2021, vom continua să vedem această tendință în sănătate, inclusiv cazuri mai frecvente de gripă și infecții virale care afectează organele respiratorii ale oamenilor (plămâni, nas, piele).

 

În plus, deoarece Focul este complet absent, Elementul Pământesc al Boului este foarte slab, contribuind la slăbiciunea stomacului, cum ar fi problemele digestive și diabetul.

 

Slăbiciunea focului înseamnă că și organele de foc sunt afectate. Acestea includ inima, circulația sângelui și vitalitatea generală a corpului. Cantitatea excesivă de apă din acest an ar putea accentua problemele existente în sistemul urinar, rinichii și organele de reproducere.

 

Cel mai mare vinovat aici este slăbiciunea Focului. Pentru a aduce echilibru, se poate lua în considerare administrarea anumitor suplimente de sănătate, cum ar fi antioxidanții și Coenzima Q10 (CoQ10).


Perspectiva globală a anului, oferită de maestrul Raymond Lo

 

“În sistemul Cinci Elemente, Elementul Foc este fericire și optimism. Anii de Foc au predominat între 2013 și 2017. Prezența Focului poate spori încrederea oamenilor în ceea ce privește economia și, prin urmare, poate promova performanțe bune pe piața de valori. Aceasta a fost principala forță motrice din spatele creșterii pieței bursiere în acei ani.
Cu toate acestea, ciclul elementului de foc s-a încheiat în 2017 cu cocoșul de foc Yin. Și atunci, când a sosit Anul câinilor, în 2018, Focul a intrat în mormânt, rezultând într-un regres în atmosfera economică și creând un an lipsit de lumină, cu suma zero. Apoi, Anul Porcului de Pământ Yin din 2019 a reprezentat încetarea Elementului de Foc. Pesimismul energiei Apei – emoția simbolică legată de frică – a început. Prin urmare, economia mondială a fost puternic afectată de discuțiile de război comercial dintre SUA și China, care au generat multă frică și incertitudine pentru investitorii globali.

 

Anii 2019, 2020 și 2021 aparțin tuturor Elementelor de Apă și Metal, iar Elementul Foc nu revine decât în ​​anul 2025. Deoarece 2019 a reprezentat încetarea Focului, 2020 înseamnă că Focul intră în stadiul embrionului. În cele din urmă, în 2021, Focul se mută în ciclul hrănitor. Prin urmare, atmosfera economică generală este în mare parte descendentă, iar ritmul economic este sumbru și lent chiar și în 2021.

 

Vă amintiți ultima recesiune din 2008? A fost și un an al șobolanilor. Prăbușirea afacerii ipotecare a generat frică și a catapultat tsunamiul financiar care a durat din 2008 până în 2013, când a revenit Anul Focului. Și astfel, în 2020, puternicul An al Apei a provocat pandemia COVID-19, generând o teamă de netrecut, forțând lumea să se oprească și să închidă majoritatea comerțului internațional și a călătoriilor, rezultând un impact economic grav la nivel mondial.

 

Până în 2021, puternica influență a Apei va continua să arunce o umbră întunecată de frică în întreaga lume. Atmosfera se va simți plictisitoare, rece și gri. Scăderea continuă a creșterii economice va obliga investitorii să fie mai conservatori și publicul să cheltuiască mai puțin (cererea va scădea).

 

În general, anul Yin Metal Ox (cu Yin Metal în partea de sus și Pământul slab în partea de jos), este un simbol al unei atmosfere dure și reci care incită la disarmonie, conflict, asasinare și terorism. Pe măsură ce economia mondială continuă să scadă, atmosfera de neîncredere va duce la mai multe tulburări sociale, lupte politice, tensiuni internaționale, asasinate, subversiuni și lovituri de stat.

 

În plus, cu natura drastică și extremă a metalului Yin, forța brută și uciderea cu sânge rece vor frecventa știrile și vor intensifica intensitatea emoțională a anului. Oamenii pot alege să recurgă la violență în realizarea ideologiei lor și să provoace mai multe proteste, demonstrații și sentimente anti-guvernamentale.

 

Dezastrele naturale, cum ar fi cutremurele, alunecările de teren, accidentele maritime și aeriene, dezastrele de mediu și epidemiile mondiale vor continua să persiste și să prevaleze.

Câteva lucruri interesante de subliniat despre liderii mondiali de astăzi. Anul 2021 este favorabil pentru președintele SUA, Donald Trump, dar Boul va crea pedeapsa cu trei pământuri, ceea ce îi va aduce mai multe provocări și dușmani. Cu toate acestea, Joe Biden este o persoană slabă de foc și metalul și pământul din 2021 sunt nefavorabile, așa că va înfrunta un an greu înainte până când va veni anul său favorabil Tiger în 2022.

 

Acesta este, de asemenea, un an favorabil pentru președintele rus Vladimir Putin, astfel încât puterea sa rămâne foarte puternică.

 

Elementele metalice și ale pământului susțin, de asemenea, Kim Jong-un din Coreea de Nord, dar anul arată concurentul său. Ca atare, l-am putut vedea împărtășind puterea cu sora lui, Kim Yo-jong. Într-o notă laterală, elementul de foc lipsă va continua să afecteze sănătatea lui Kim Jong-un.

 

Anul trecut, președintele chinez Xi Jinping s-a confruntat cu șobolanul. Anul acesta, ciocnirea este terminată, iar elementele metalice (banii) și ale Pământului (inteligenței) sunt, de asemenea, elementele sale favorabile, indicând faptul că China ar putea recâștiga mai multă stabilitate și prosperitate în economie și în poziția mondială.”

Maestrul Raymond Lo, in articolul sau despre anul boului de metal


Acestea fiind spuse, vă invit să primim anul ce vine cu bucurie, să-i învățăm lecțiile și să afcem noi tot ce putem mai bine pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră

Dacă ăți dorești să consulți coloanele destinului, găsești aici mai multe detalii

La Mulți Ani 2021!

You Might Also Like

Continuand navigarea pe acest site, esti de acord cu folosirea de cookies mai multe informatii

Setarile de cookies pe acest site sunt programate astfel incat sa permita colectarea acestora pentru ca tu sa ai o experienta de navigare cat mai placuta. Prin continuarea navigarii pe acest site, fara a schimba setarile de cookies sau daca dai click pe "Accept", atunci se intelege ca esti de acord cu setarile

Inchide

Comodo SSL