Vino la noua serie de 5 + 1

workshop-uri GRATUITE...

"Feng Shui pas cu pas"

Cum să-ți transformi biroul într-un magnet pentru prosperitate

Workshop-uri scurte și la obiect, de inițiere în arta Feng Shui

Lucrezi cap coadă un exercițiu practic aplicat pe biroul tău astfel încât să manifești cu ușurință prosperitatea în viața ta.

(energiile prosperității sunt poziționate diferit în fiecare casă )

7 - 13 octombrie, online, cu REPLAY disponibil

REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM

Bonus la înscriere: Ghidul "20 de reguli de aur Feng Shui pentru succes în viață și business"

Data

7 - 13 octombrie, online, 5 mini workshop-uri zilnice + un workshop extins la final.

Scurt și la obiect.

Live, online

Workshop-urile sunt live și interactive, dar le poți viziona oricând pe parcursul zilei.

REPLAY oricând

people profiles

Locuri limitate

Asigurăți-l pe al tău chiar acum!

La workshop-uri vei afla ...

 • Ce este, dar mai ales ce NU este Feng Shui tradițional, în special din perspectiva practică. Obiectele de decor vor căpăta un cu totul alt sens…!
 • Cum afli unde este energia prosperității la tine acasă sau la birou - pașii de bază ai unui profesionist în arta Feng Shui (include folosirea corectă a busolei).
 • Exercițiu practic de activare a prosperității acasă sau la birou, care să-ți creeze deja sentimentul de succes. Practica ghidată pe planul casei este cea care va face diferența.
 • Cele 3 greșeli care blochează energia și face ca Feng Shui-ul să nu funcționeze, deși încerci toate trucurile. Aici vei avea o mare surpriză!
 • Cum aliniezi energia spațiului cu intențiile tale pentru a le manifesta cu ușurință, chiar și în vremuri grele.

🎁 Dar mai ales…

 • Ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a aplica Feng Shui în toată casa și pentru a manifesta abundența în toate aspectele vieții tale: relații, carieră, afacere, sănătate.

Ce vom lucra în cele 5+1 workshop-uri?

Cea mai bună învățare este cea practică. Probabil că ai citit sau studiat despre Feng Shui dar, fără practică ghidată, ceva nu se leagă.

Am ales să aplicăm împreună Feng Shui la birou pentru a atrage prosperitatea. Astfel, vei avea un preview a ce înseamnă Feng Shui tradițional și vei putea decide dacă vrei să mergi cu procesul până la capăt.

Mai mult, spiritualitatea din spatele artei Feng Shui te va surprinde atât de mult, încât vei avea o cu totul altă perspectivă asupra energiei și a modului în care o poți modela și folosi.

Energia casei este oricum acolo. De ce să nu fie de partea ta?

01

Pașii de bază - 7 oct.

Ce înseamnă Feng Shui tradițional. Înveți să determini și să măsori corect direcția fațadei și punctele cardinale ale casei. Descoperi puterea dualității YIN și YANG.

02

Data nașterii casei și energiile ei - 8 oct.

Ce înseamnătate are anul construcției imobilului tău.
Care este formula specială a energiilor casei și unde este energia prosperității.

03

Poziția de succes a biroului - 10 oct.

Cum poziționezi biroul pentru a manifesta norocul și prosperitatea.

Elemente esențiale pentru succes dar și protecție și ce greșeli trebuiesc evitate.

04

Puterea celor 5 elemente - 11 oct.

Care sunt, cum se folosesc și care este condiția ca energia celor 5 elemente să lucreze pentru tine. Spargem toate miturile despre decorațiunile Feng Shui.

05

Viziune, oglindire & mindset - 12 oct.

Care este esența spirituală și energetică a artei Feng Shui, dincolo de frumusețe, armonie și echilibru. Un exercițiu profund și surprinzător pe care nu trebuie să îl ratezi.


06

Workshop final
3 pași pentru un Feng Shui complet - 12 & 13 oct

 • Feedback personalizat și studii de caz despre cum funcționează energia.
 • Cele 3 greșeli care îți blochează Feng Shui-ul și cum să le corectezi imediat.
 • Cei 3 pași ghidați prin care aplici simplu și eficient Feng Shui complet. Îți vei tranforma întreaga casă într-un magnet pentru abundență în carieră, bani, relații sau sănătate, pentru toți cei ce locuiesc acolo.

Această serie de workshop-uri GRATUITE îți arată metoda practică aplicată cu succes de profesioniștii artei Feng Shui tradițional, prin care...

Activezi energia pozitivă

Înțelegi ce înseamnă energiile casei, cum te influențează ele în funcție de data nașterii și cum poziționezi mobilierul, astfel încât să beneficiezi de energiile pozitive și să le eviți pe cele negative.

Aduci armonie în viață

Afli cum folosești puterea "Celor 5 elemente" pentru a echilibra energiile casei, fără decorațiuni excentrice care nu se potrivesc stilului tău de viață modern.

Atragi norocul pe termen lung

Înțelegi de ce multe dintre soluțiile așa zise "general valabile", citite în cărți sau pe net, nu funcționează pentru tine. Și eu am citit un morman de cărți până când am aflat, cu ajutorul unui maestru, cum funcționează, de fapt,

Feng Shui.

Bonus la înscriere: Ghidul "20 de reguli de aur Feng Shui pentru succes în viață și business"


Această serie de workshop-uri este pentru TINE dacă...

 • Ești preocupată și pasionată de amenajarea casei și iți dorești să ai un cămin primitor, în care toată familia să se simtă bine
 • Armonia familiei tale este importantă pentru tine
 • Ești convinsă că totul în jur este energie, iar energia spațiului în care trăiești te influențează în mod direct
 • Simți, uneori, în viața ta blocaje ale prosperității, carierei, relației și toate astea îți afectează uneori chiar și sănătatea
 • Ai citit deja despre Feng Shui și simți că a venit momentul să poți aplica și tu secretele acestei arte vechi de mii de ani 

dar mai ales dacă... 

 • Vrei să simți, în sfârșit, că faci ceva concret și diferit pentru ca prosperitatea dorită să poată fi atinsă  
 • Ții la relația ta de cuplu și vrei să o îmbunătățești simțitor și pe termen lung, sau vrei să intri într-o nouă relație fericită
 • Sănătatea este importantă pentru tine și vrei să o susții, pentru că numai așa poți să obții ce ți-ai propus
 • Ai făcut, pentru cariera ta, tot ce ai știut mai bine până acum, dar simți că meriti mai mult

Workshop-urile nu sunt pentru cei care...

 • Cred că toți, în afară de ei, sunt de vină pentru eșecurile lor, drept pentru care nu au ce să facă mai mult - soarta ți-o faci și singur, prin alegerile și acțiunile tale
 • Sunt convinși că lucrurile bune în viață vin numai în funcție de noroc, fară ca ei să facă nimic - toți oamenii care au reușit în viață, au făcut pași clari și concreți pentru asta
 • Cred că Feng Shui se aplică complicat, scump și cu amenajări pe care nu le pot face - Feng Shui se poate aplica cu ce ai în casă, energiile pozitive sunt deja acolo, doar trebuiesc valorificate la maxim
  Și mai cred că...  
 • Oportunitățile așteaptă până când au ei timp suficient și este momentul "acela" ideal să facă ceva - niciodată nu este momentul ideal, iar amânarea te va ține la nesfârșit pe loc

Cum se vor desfășura workshop-urile?

 • Primele 5 workshop-uri, în zilele de 7, 8, 10, 11, 12 octombrie, intrăm LIVE, online iar apoi ai REPLAY oricând îți dorești
 • Fiecare workshop este diferit, informația nu se repetă
 • Poți participa LIVE și vei interacționa cu mine, sau poți urmări înregistrarea pe tot parcursul zilei, pentru flexibilitate maximă
 • Vei lucra exercițiul din ziua respectivă, te consulți cu mine și cu colegii de workshop, după care vei continua a doua zi cu următorul. Exercițiile sunt construite într-o succesiune logică pentru a fi accesibile și ușor de pus în aplicare
 • Dacă într-o zi nu poți participa, înregistrarea rămâne disponibilă și poți recupera oricând
 • Înscrie-te pe acestă pagină și vei fi invitată în grupul de Facebook unde se vor desfășura workshop-urile
 • Multe alte detalii le vei primi pe parcurs. Important este să te înscrii și să vrei să participi. Nimeni nu va fi lăsat în urmă!

Bună, sunt Ioana Moga, Feng Shui Exepert

Sunt aici să te îndrum astfel încât să-ți poți manifesta visurile și să-ți schimbi realmente viața.
Mediul în care trăiești pur și simplu te transformă.
Îți influențează gândirea, acțiunile și rezultatele, dar numai tu poți schimba conștient mediul și modela energia lui!

Te ghidez în arta uimitoare Feng Shui, astfel încât să ai energia cu care atragi abundența. Iar modul în care iți amenajezi conștient spațiul, iți va modela modul de gândire, va atrage oportunități, oameni potriviți, sănătate și noroc și vei putea manifesta cu ușurință tot ce iți propui.

Sunt consultant Feng Shui acredidat IFSA, am absolvit academia de Feng Shui, parte din școala Marelui Maestru International Raymond Lo, iar acum iți împărtășesc din experiența mea de sute de cazuri lucrate, cu oameni care și-au schimbat viața cum nici nu și-au imaginat.

Mai multe detalii la workshop :)

Despre mine AICI

Ce te-ar putea împiedica să fii prezentă?

Nu ai timp? Știu

 • Ești foarte ocupată și timpul parcă se comprimă - de aceea am creat aceste mini workshop-uri ușor de urmărit, cu replay disponibil. Poți participa live sau poți viziona înregistrarea. Totul ține de prioritățile tale. Iar dacă o viață mai bună este pe lista de priorități, atunci timpul nu va mai fi un obstacol. Trece-ți datele în agendă de pe acum: 7 - 13 Octombrie.

Nu crezi că Feng Shui funcționează?

 • Probabil nu ai avut încă dovezi și nu ai văzut încă tot procesul, toată logica din spate, așa că vei vedea exemple concrete și vei înțelege ce au aplicat cei care au reușit să-și schimbe, cu adevărat, viața în bine.

Va fi greu de aplicat?

 • Ai auzit, poate, că Feng Shui este dificil sau costisitor de aplicat - vei vedea cum schimbări mici, cu ceea ce deja ai în casă, pot aduce rezultate excepționale, doar pentru că beneficiezi de energiile pozitive deja existente, dar de care nu știi încă.

Înscrie-te la seria de 5+1 workshop-uri GRATUITE online

"Feng Shui pas cu pas"

Cum să-ți transformi biroul într-un magnet pentru prosperitate

Lucrezi cap coadă un exercițiu practic aplicat pe biroul tău astfel încât să manifești cu ușurință prosperitatea în viața ta.

Perioada 7 - 13 octombrie, live, online, GRATUIT

Bonus la înscriere: Ghidul "20 de reguli de aur Feng Shui pentru succes în viață și business"