Atelier Feng Shui Coloanele Destinului

Ce ne aduce 2022, anul Tigrului de Apa?

Conform calendarul chinezec HSIA sau calendarul fermierilor, noul an începe pe 4 februarie

2022 este simbolizat de două caractere chinezești: Apa Yang si Tigru de lemn

Deși anul este numit Tigrul de Apa (denumire ce cuprinde ambele elemente, Apa Yang si Tigrul), Tigrul este un element de lemn.

În ciclul Cinci Elemente, Apa susține, naște Lemnul, ceea ce formează o combinație arnmomioasa și se poate spune ca va fi un an mai bland, mai armonios, cu mult mai puțină frică comparativ cu 2021.

În cele ce urmează, voi cita în acest articol predicțiile marelui maestru Raymond LO, traduse pe înțelesul vostru, pentru o mai bună descifrare a anului ce va urma

Încă din 2019 lumea suferă de influența elementului de apă rece și întunecată care aduce frică, iar elementele metalice sunt, de asemenea, reci și dure și există absența totală a focului pentru a da căldură și încredere. Cu toate acestea, deși focul nu este încă prezent nici in 2022, lemnul tigrului este considerat locul de naștere și mama focului și există foc yang ascuns în interiorul lemnului, aducând o căldură mult așteptată, fericire și energie pozitivă. Doar că apa yang de deasupra reprezintă apă fioroasă a oceanului, care uneori devine un tsunami. Acest lucru poate declanșa acțiuni violente impulsive și aprige. Prin urmare, ar putea exista încă lupte și conflicte și chiar război și acțiuni distructive, dar se pare că anul Tigrului de apă va fi mai pozitiv și mai productiv și ar trebui să existe mai multă dorință de a avea un an pașnic, de recuperare și de vindecare după pandemia dezastruoasă care, spune maestrul Raymond Lo, a provocat aceste lucruri.


Calitățile  Apei Yang

Așa cum menționează Raymon Lo, înainte de a ne arunca cu amănuntul în detaliile prognozei, haideți să explorăm natura celor doua elemente din acest an. Deși se întâlnesc într-o relație armonioasă, caracteristica apei Yang este destul de dură si imprevizibilă.

Simbolul apei Yang este Oceanul. Mare și puternic. De asemenea, Apă Yang reprezintă inteligența, entuziasmul, devotamentul și pionierismul. Ca atare, este asociat cu un impuls pozitiv și idei inovatoare. Oamenii Apa Yang sunt de obicei masculini, puternici, directi. Posedă adesea inteligență puternică, entuziasm, devotament și capacitate de conducere și pot întreprinde acțiuni ferme pentru a-și îndeplini obiectivele. În exterior, se pot comporta uneori aspru, nerăbdători și impulsivi. O persoană tipică de apă yang este Bill Gates. Este energic, inteligent și inovator. Nu numai că este un lider de afaceri de succes, ci este și un filantrop care donează mulți bani pentru societate și caritate.

Se poate asculta Simfonia Beethoven nr. 9 pentru a avea o senzație de apă yang. Beethoven însuși este o persoană puternică a apei yang, iar muzica lui a descris foarte mult energia puternică a oceanului. Nu este surprinzător că putem găsi mulți muzicieni celebri puternici născuți în ziua apei yang. Câteva dintre cele mai cunoscute vedete rock – Paul McCartney, Jimmy Page și Joan Jett sunt toți născuți în ziua apei yang.

Alte celebrități celebre ale apei yang includ Tom Cruise, Jimmy Page, Prințul Harry, Anthony Hopkins, Warren Buffet, cat si doamne Apa Yang fermecătoare și de succes, precum Kate Middleton, vicepreședintele SUA Kamala Harris, Jennifer Lawrence, Joan Jett…..


Calitățile Tigrului (element de Lemn)

Tigrul este considerat un „cal călător”, care va declanșa mulți oameni să călătorească. Ca atare, datorită mișcărilor și deplasărilor frecvente, va provoca și accidente de circulație.

Anul Tigrului de Apă din 1962 a fost un an foarte activ de călătorii, inclusiv de explorare a spațiului. Pe 20 februarie, SUA l-au trimis pe John Glenn în spațiu, acesta a orbitat Pământul de 3 ori. Încă 2 astronauți au fost trimiși să orbiteze Pământul în mai și în octombrie. Pe 18 august, Norvegia a lansat și o rachetă în spațiu. Și tot în august, NASA a lansat sonda spațială Mariner 2.

în anul 2022, Tigrul este lemnul care poartă sămânța focului, așa că este considerat locul de naștere al focului. Prin urmare, optimismul pozitiv va reveni și va aduce redresarea economiei. Va fi un an de reluare a activităților de afaceri și de călătorie și lumea devine vibrantă după 2 ani mohorâti. Elementul Lemn simbolizează exact creșterea și activitățile. Prin urmare, creșterea economică va reveni și piața de valori va deveni foarte activă.


Cele 4 coloane ale Destinului

Cine prosperă și cine are limitări în 2022?

1. Marele Duce al anului, Tigrul,  se protejază cu pandantiv al Porcului

Se spune că persoanele născute în Anul Tigrului (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) jignesc pe “Marele Duce”.

Înseamnă că ofenseaza energia anului.

De aceea, este recomandat să purtați un pandantiv al Porcului pentru a reduce influența negativă. Deasemena, directia tigrului este NE3, asa ca acesta trebue evitată atât ca direcție a patului cât și a biroului

Atenție, este greșit să porți animalul anului tău (Tigrul) într-un an cu animal similar, exact din motivul de mai sus. Subliniez acest fapt pentru ca mulți comercianți vând aceste amulete cu Tigru in anul de Tigru, ceea ce este complet greșit pentru cei născuți în ani de Tigru!

2.  Ciocnirile cu Maimuța necesita pandantivul Șarpe pentru protecție

Semnul animal care este cel mai nefavorabil pentru Tigru este Maimuța.
Dacă te-ai născut în Anul Maimuței (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016), ești în conflict direct cu anul 2022. Ciocnirile vor aduce turbulențe, mișcări, accidente sau mari schimbări. Dacă știi să folosești aceste schimbări în favoarea ta, poți profita de oportunitate pentru a schimba ușor tot ce nu-ți mai folosește, este vechi sau nu îți mai este benefic

Insă, în ce priveste schimbările, acestea pot fi benefice, mai ales dacă nu te împotrivești sau , mai mult, dacă ți le propui conștient

Poți anticipa mai multe oportunități de călătorie și este un an bun să schimbi locul de muncă sau să muți birouri sau casa. Cu toate acestea, ar trebui să ai o grijă deosebită și să te abții de la sporturi riscante, cum ar fi conducerea mașinilor rapide, conducerea unui avion, scufundări cu pielea, parașuta etc. influența negativă a ciocnirii. Pentru persoanele născute în anul Maimuței, este bine să minimizeze călătoria directă spre nord-est, deoarece este direcția Marelui Duce în 2022.

Trebuie să purtați pandantivul Șarpe pentru protecție și să înțelegeți ca schimbările sunt benefice și să nu vă opuneți

Direcția Marelui Duce a anului este în nord-est în acest an

Deși călătoria este ideală pentru a satisface conflictul, nu este recomandat să călătoriți direct în direcția Marelui Duce,în nord-est.

Consultă un calculator al coloanelor destinului și vezi dacă ai Maimuța în coloana anului sau a zilei.

3. Tigrul este Nobil pentru cateva elemente importante, asa ca vor avea un an foarte bun

Un an foarte bun este pentru cei născuți în ziua sau anul de Metal Yin. .Tigrul este un an nobil pentru acestia. Sunt anii care se termină cu 1. Cum ar fi 1951, 1961, 1971, 1981, 1991… etc. Pentru a afla dacă ai Metal Yin in zi sau an, consulta calculatorul de coloanele destinului.

Nobil înseamnă că îngerii vin din Rai pentru a oferi salvare și sprijin, așa cum spune maestrul Raymond Lo
Steaua Nobilului aduce adesea o soluție la obstacole și pericole. Astfel, ajută la a face anul să se simtă mai confortabil și mai lin.
Dacă 2022 este anul tău Nobil, mergi cu încredere și profită de șansa de a dezvolta noi proiecte.

4. Relații dizarmonioase ale Tigrului cu Șarpele și Maimuța

Aceste 3 elemente, formează o penalizare, o relație dizarmonioasă.
Atunci când Tigrul întâlnește simultan semnele Șarpelui și a Maimuței în coloanele destinului personale, va crea o cantitate masivă de Element Foc nefavorabil.

Este important să îți cunoști elementele din coloanele destinului pentru a înțelege mai bine dacă în destinul tău se regăsește acestă combinație și cum te va afecta

Vezi detalii despre ce inseamnă coloanele destinului si cum poti accesa o astfel de analiză

5. Tigrul este o stea simbolica numită Cal Călător dar și stea Academică

De aceea favorizează călătoriile pentru cei care au în coloana zilei sau a anului Maimuță, Șobolan sau Câine.

Totodată este și o stea academică pentru cei care au în coloana anului sau a zilei un element de Apa Yang. Vor fi înclinați către învățare, vor avea oportunități de cursuri, specializări și de progres personal

Îți recomand o analiză completă a coloanelor destinului pentru a înțelege toate corelațiile elementelor si interpretarea lor unică pentru fiecare individ. Mai multe detalii despre coloanele destinului și o astfel de analiză poți afl de AICI


Sănătate

În medicina tradițională chineză, elementul lemn reprezintă ficatul. De asemenea, este responsabil pentru creșterea și activitățile și mișcarea membrelor noastre. Deci există tendința ca oamenii să fie mai dornici să se miște și să facă exerciții și sport.

Elementul de Apă Yang este legat de rinichi, sistemul urinar și organele sexuale. Cu toate acestea, o astfel de apă așezată pe lemn este slabă, așa că este încă necesar să luați suplimente precum uleiul Omega 3 pentru a susține aspectele legate de apă.

Atât apa, cât și lemnul sunt împotriva pământului, care este stomacul și sistemul nostru de digestie. Prin urmare, este bine să luați suplimente de foc precum COQ10 pentru a susține pământul și mai mulți antioxidanți pentru a regla elementul pământului care se referă și la celulele noastre.

Tigrul este locul de naștere al focului și este puternic în stimularea exploziilor și a dezastrelor de incendiu. În corpul uman, focul reprezintă circulația sângelui și inima, deci este un an cu mai multe inflamații și boli de inimă și sânge. .


Perspectiva globală a anului, oferită de maestrul Raymond Lo

Pe scurt, industriile care vor avea performanțe mai bune în anul Tigrului vor fi industriile legate de elementul metalic și elementul pământ. Industriile metalelor sunt cele bancare, mașini, inginerie, frumusețe și îngrijire a pielii… Industriile pământului sunt proprietăți, minerit de asigurări, înaltă tehnologie…

În general, anul 2022 este simbolul creativității, creșterii, mișcării și călătoriilor și va exista o recuperare bună din atmosfera adormită din 2020 și 2021. Pe măsură ce economia mondială își va reveni și ea vor exista sentimente mai vesele care vor aduce înapoi divertismentul și călătoriile, care sunt aproape total absente în ultimii doi ani. Există încă tensiuni internaționale și tulburări sociale, deoarece oamenii sunt într-o dispoziție liberală și mai multă dorință de a face schimbări. De asemenea, tigrul nu este un animal pașnic, iar lemnul este adesea asociat cu vântul. Prin urmare, ne putem aștepta la vreme furtunoasă.

Câteva puncte interesante legate de liderii mondiali în 2022 – Lemnul de tigru este elemente favorabile președintelui Biden, așa că va fi mai stabil în al doilea an de președinție. Dar Donald Trump trebuie să se confrunte cu tripla penalizare ce generează foc: Tigru – Cal – Câine Așa că va avea obstacole care îi reduc șansele de a succes. Putin este un foc extrem de slab și nu-i plac lemnele. Deci, anul Tigrului va aduce unele probleme Rusiei

Maestrul Raymond Lo, în articolul său despre anul Tigrului de Apă


Acestea fiind spuse, vă invit să primim anul ce vine cu bucurie, să-i învățăm lecțiile și să facem noi tot ce putem mai bine pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră

Dacă ăți dorești să consulți coloanele destinului, găsești aici mai multe detalii

La Mulți Ani 2022!

You Might Also Like

Continuand navigarea pe acest site, esti de acord cu folosirea de cookies mai multe informatii

Setarile de cookies pe acest site sunt programate astfel incat sa permita colectarea acestora pentru ca tu sa ai o experienta de navigare cat mai placuta. Prin continuarea navigarii pe acest site, fara a schimba setarile de cookies sau daca dai click pe "Accept", atunci se intelege ca esti de acord cu setarile

Inchide

Comodo SSL